Geleneksel kahvaltımızda hasret giderdik

Program açılışı 2019 mezunumuz Mümin Ziya bağlan kardeşimizin Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasında dernek başkanımız Birol Can yapmış olduğumuz faaliyetler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra Önder başkanımız Abdullah Ceylan imam hatip okullarımız ve Türkiye genelindeki derneklerimizin çalışmaları ve okullarımızın başarıları, öğrenci ve okul sayıları ile alakalı bilgiler verdi.

Akabinde 1985 mezunumuz ve İstanbul vaizi Cemal vanlıoğlu hocamız ve ticaret üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Ayhan Ceylan selamlama konuşması yaptı.

Akabinde Fatih ilçe vaizi ve okulumuz ilk mezunlarından İbrahim Kartal adam olmak şiiri okuyarak gönüllerimize dokundu. Akabinde okulumuz öğrencilerinden Tübitak bilim projelerini katılan öğrenci ve öğretmenlerimize hediye takdiminde bulunuldu. Son olarak önder başkanımıza hediye takdimi ile program sona erdi. Kahvaltıyı bizlere ikram eden 1992, 2002 dönemleri ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederiz. Rabbimiz kazançlarını bereketlendirsin inşallah.

Genel içinde yayınlandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir