Derneğimizden Üniversite Bursu

Derneğimizden Üniversiteyi Kazanan Öğrencilerimize Burs

Derneğimiz her yıl olduğu gibi bu yılda üniversiteyi kazanan okulumuzun öğrencilerine üniversitede maddi ve manevi desteğiyle yanında olmaya devam edecektir.

GİMDER’e burs başvuruları Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi Mezunu, İstanbul dışında okuyan öğrencilerimiz ve yeni kazananlar için 1 Eylül de başlayıp 10 Eylül Perşembe Günü Sondur Ayrıca 10 Eylül Perşembe Günü Saat:17.00’de Gimder’ de Mülakat Yapılacaktır. Başvuru Yapan Öğrencilerimiz Telefonla Mülakat saati için aranacaklardır. İstanbul içinde Okuyan Üniversite öğrencilerimiz için 10 Eylülde başlayıp 30 Eylül Çarşamba tarihleri arasında bizzat derneğimize gelerek müracaatta buluna bilirler.

Derneğimizin 2015-2016 öğretim dönemindeki Öğrenci destek proğramı yükseköğretim burs müracaat şartları aşağıdaki gibidir.

  1. İstanbul’da dört yıllık lisans bölümü kazanmış veya devam ediyor olmak.
  2. Halen bir başka kurumdan burs almıyor olmak.
  3. Burs müracaat formunu bizzat ve eksiksiz doldurup 30 Eylül’den önce teslim etmek.
    ( Müracaat için formun dernek merkezine elden teslimi gerekli olup, mektupla ya da Internet yoluyla müracaat kabul edilmez)
  4. Burs müracaat formu
  5. Kimlik fotokopisi
  6. Yeni kazananlar için ÖSYM yerleştirme belgesi
  7. 2014-2015 öğretim döneminde bir bölüme devam edenler için ders notlarını ve yılsonu not ortalamasını gösterir transkript.

Burs müracaatında bulunan İstanbul’da Üniversite okuyan ve okuyacak öğrencilerimizin mülakatlarının yapılacağı tarih daha sonra telefonla bildirilecektir..

NOT: YURT DIŞI VE ÖZEL ÜNİVERSİTELERE BURS VERİLMEMEKTEDİR.

Derneğimizden Üniversite Bursu” için 1 yorum

  1. MEHMET AYDOĞMUŞ Yanıtla

    yayınlayabilirseniz memnun olurum
    Yeni kurulma aşamasındaki Libyalı bir mükellefimiz olan bir firmanın kuruluş aşamasndaki okulu için Müdür aranmaktadır. TERCİH: İmam Hatip çıkışlı emekli öğretmen ve arapça iletişim kurabilmeli. 1983 mezunu MEHMET AYDOĞMUŞ 535 3903768

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir