Dönem Temsilcileri İstişare Toplantısı

Derneğimiz yönetim kurulu okulumuzdan mezun olan her dönemden bir kişi olmak üzere 1981 yılından 2012 yılına kadar toplam 31 dönem mezununu bir araya getirdiği toplantı 20/10/2012 tarihinde Beyoğlu imam Hatip Lisesi İlim Yayma Cemiyeti yurdunda gerçekleşti.

Dernek Başkanımız Dr. Kâtip BAŞ Dönemlerin kendi aralarında  kaynaşmayı ve dayanışmayı artırmaları ve kendi okullarına sahip çıkmalarını gerektiğine vurgu yaptı .Ayrıca son dönemde açılan İmam-Hatip Okullarının yükümüzü ve sorumluluğumuzu artırdığını ve mezunlar olarak teşkilatlanıp yeni okulların ihtiyaçlarını gidermemiz gerektiğine değindi. ÖNDER Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Derneğimiz Genel başkan Yardımcısı Ömer CEYLAN ise Türkiye de Mezun derneklerinin sayısının artırılmasında derneğimizin büyük rol aldığını aynı gayreti kendi mezunlarımızla beraber dönemler arasında da sağlamamızın gerekli olduğuna değinerek birlikteliği daha da artırmamız gerektiğini belirti.

Dönem temsilcilerimizin de söz aldığı ve 31 Dönemden 29 dönem temsilcisinin geçici olarak seçildiği toplantımız birkaç somut kararlar alınarak bir sonraki toplantımızın yeri ve zamanı belirlenerek nihayete erdi.

Dernek yönetimi olarak mezunlarımızın bu yoğun katılımı bizleri çok ümitlendirdi ve duygulandırdı.

Tertiplemiş olduğumuz bu toplantıya zaman ayırarak iştirak eden tüm mezunlarımıza en içten duygularımızla teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz.

Bir sonraki toplantı 24/11/2012 Cumartesi Saat:17:00 Yer Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi

                                        Gimder Yönetim Kurulu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir